Εκπτωτικό κουπόνι για αγορά βιβλίων 2017-2018

Εκπτωτικό κουπόνι για αγορά βιβλίων 2017-2018

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου μας, στην παρακάτω ανάρτηση θα βρείτε πληροφορίες για το πώς να αποκτήσετε τον εκπτωτικό κωδικό που εξασφάλισε για εσάς η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου και ο Σύλλογός μας, για την αγορά των σχολικών ειδών από τα καταστήματα Public.
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

 

Αγαπητοί Φίλοι ΣυνΑπόφοιτοι, γονείς των μαθητριών και  μαθητών των Σχολείων μας,

 

Η Ένωση Αποφοίτων Λεοντείου Λυκείου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων μας σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Public διασφάλισαν για τους γονείς των μαθητών των σχολείων μας καθώς και για όλους τους απόφοιτους ειδικό εκπτωτικό κουπόνι προσφορά για τη νέα σχολική περίοδο.

 

Για να σας αποσταλεί άμεσα κουπόνι  μπορείτε να επικοινωνήσετε:

 

üΑπόφοιτοι: (αναφέρετε ονοματεπώνυμο - έτος αποφοίτησης) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

üΓονείς (ΛΛΠ) : Ονοματεπώνυμο.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή με μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου ΛΛΠ στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/ΣύλλογοςΓονέων και Κηδεμόνων Λεοντείου Λυκείου Πατησών

üΓονείς (ΛΛΝΣ): Αποστολή ονοματεπώνυμου γονέα με την ένδειξη «PUBLIC» στο email του Συλλόγου ΛΛΝΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή με μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου ΛΛΝΣ στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/neasmyrni.sgkllns

üΓονείς (Εκπαιδευτήριο Χρυσόστομος Σμύρνης)

 

 

Μαμαλής Παναγιώτης

Πρόεδρος Ένωσης Αποφοίτων Λεοντείου.

 

Αναγνωστόπουλος Ευθύμιος

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης

 

Παπαδάκης Χρήστος

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Εκπαιδευτήριο Χρυσόστομος Σμύρνης

 

Αναγνώστου-Παπανικολάου Δήμητρα

Πρόεδρος Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών ΛΛΠ

 

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
8
33
41
747
64581
54.156.86.61
1
0
1